Tung morgon !!!


Måndagmorgon....alltid lika tung, seg och jobbig !
När väckarklockan ringer känns det som om man har sovit en timme eller två,
som om att man precis slog igen sina tunga och trötta ögonlock för att sen vid väckarklockans siren måste tvinga upp dom igen.
Aaaahrg, så jobbigt....känns som sand i hela ögonen och man blinkar som en galning för att få bort det.
Men efter en massa kallvatten i ansiktet får man sig ett bryskt uppvaknande och ögonen börjar kännas normala igen ;)))))))



Igår var vår familj tillsammans med våra vänners familjer på Julmarknad i gamla stan.
Myyyyysigt ♥♥♥
Blir en speciell stämning när man går omkring där i dom trånga gränderna och letar sig uppåt torget där den traditionella Julmarknaden är.
Vi hör Julmusik och känner dofter av kaffe, glögg och sockervadd när vi kämpar oss upp för den sista , hala och moddiga backen.
Väl uppe är det trångt, mycket folk, en och annan tomte och olika stånd där dom säljer hantverk, polkagrisar, brända mandlar, ljus i långa rader, lussebullar, glögg, korv, ja det mesta som hör en julmarknad till.






Vi spelade på hjulet och Jessica som ALLTID spelar på nummer 4 och nästan alltid vinner vann igår med....Marabou Mjölkchoklad ;))))



Ganska frusna efter några timmar i gamla stan åkte vi hem till oss och tände det andra ljuset i adventstaken , fikade och tittade på Sunes Julkalender.
Tror vi vuxna skrattade mer än barnen ;)))
En mysig dag i vänners sällskap ♥




Den här veckan måste jag se till att bli färdig med min Jullista.
Måste rimma klart, fixa julkortsfrimärken,slå in dom resterande julklapparna,göra knäck,baka det sista och handla det som handlas kan.
För sen är det dax att börja packa inför vår resa till solen ;-)




Ha det bäst och en bra måndag !
Kram H.


Kommentarer
Postat av: Mita

Härligt med julmarknad,det blir riktig julstämning att gå där. Jaså ni tänker fly vinter och kyla,det låter skönt med ett sånt avbrott.När bär det av då?

Kramiz!

2010-12-06 @ 16:30:02
URL: http://mithas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0